Copywriting - Web Tekstovi

SAZNAJTE O COPYWRITING U

Copywriting - Pisanje marketinških tekstova

Copywriting je veština pisanja tekstova u marketinške svrhe. U pitanju su tekstovi koji promovišu proizvode i usluge i doprinose njihovoj boljoj prodaji. Zavisno od tematike, ciljne grupe i rezultata koji se žele postići, copywriting tekstovi pišu se različitim tonom koji može biti prijateljski, neposredan tzv. frendly ton, strogo poslovan ili kombinovan. Cilj im je da kod potencijalnog kupca izazovu emociju i podstaknu kupovinu.

Za potrebe SEO optimizacije pišu se tzv. SEO copywriting tekstovi. Oni sadrže ključne reči ili fraze koje potencijalni korisnici ukucavaju u pretraživač (Google, Yahoo, Bing) kada traže određeni proizvod ili uslugu. Algoritam pretraživača prepoznaje ključnu reč ili izraz u tekstualnom sadržaju sajta i izbacuje ga u rezultatima pretrage. Pri tome, tekst koji sadrži ključne reči mora biti smislen, bez gomilanja ključnih reči, ni prekratak, ni predugačak, a same ključne reči, naslovi i podnaslovi moraju biti raspoređeni po određenoj šemi.

Pozovite našu agenciju i angažujte naš copywriting tim. Dobićete najkvalitetnije copywriting i SEO tekstove koji će povećati saobraćaj prema vašem web sajtu i poboljšati prodaju vaših proizvoda i usluga. Decenijsko iskustvo u pisanju, stotine obrađenih tema i napisanih tekstova, kao i veliki boj zadovoljnih i stalnih klijenata garantuju vam da ste pronašli profesionalne pisce za sve potrebe vaše internet prezentacije. Naše usluge obuhvataju pisanje tekstova za web sajtove, blog strane, e-mail prodaju, reklamne kampanje, poslovnu korespondenciju, magazine, časopise i stručne radove.

izrada sajta i copywriting

Tekstovi za web sajtove

Za web sajtove pišu se uglavnom SEO copywriting tekstovi. Oni doprinose boljem rangiranju sajta u rezultatima pretrage za pojedine ključne reči. Njihova važnost ogleda se u tome što je veoma teško uraditi dobru SEO optimizaciju ukoliko sajt ne sadrži profesionalno optimizovan tekst. Zato ukoliko želite da se vaš sajt dobro rangira u rezultatima pretrage, angažujte naše iskusne pisce uz najpovoljnije uslove.

tekstovi za web sajtove

Content marketing - Blog tekstovi

Blog tekstovi su odličan alat za SEO optimizaciju sajta, posebno u slučajevima kada sajt ne sadrži dovoljno optimizovanog teksta kao što je to slučaj kod online prodavnica i drugih sličnih projekata. Blog tekstovi sajt čine živim, pretraživač ih prepoznaje kao aktivne jer se stalno osvežavaju novih tekstovima i na taj način ih bolje pozicionira u pretrazi. Blog tekstovi se obično pišu u tzv. frendly tonu ali sadrže ključne reči bitne za rangiranje sajta kod pretraživača.

blog tekstovi

Prodajna pisma - E-mail marketing

Za uspeh e-mail marketing kampanje od presudne važnosti je dobar tekst. Zadatak copywritera u ovom slučaju je da proizvod ili uslugu približi potencijalnim kupcima na neposredan način bez isticanja prodaje u prvi plan. Nakon serije tekstova kojima se korisnicima nudi neka dodatna vrednost poput korisnih informacija, saveta, besplatne podrške oni se opredeljuju za kupovinu i postaju lojalni kupci.

email-marketing

Brošure, katalozi, oglasi

Umetnost copywritinga kod pisanja tekstova za brošure, kataloge, razne oglase, posebno dolazi do izražaja jer je potrebno u formi kratkih tekstova istaći dobiti, prednosti i emotivnu vrednost svakog pojedinog proizvoda.

tekstovi za kataloge

Slogani

Slogani su kratka forma koja u dve ili tri reči mora ispričati priču o proizvodu, usluzi ili brendu. To je veoma zahtevan i kreativan posao koji iziskuje ogromno iskustvo i dobro poznavanje psihologije kupaca što uz prepoznavanje emocija i isticanja dobiti rezultira efektnim marketinškim sloganom po kome će vas prepoznavati.

image

Administrativna korespondencija

Naša agencija nudi vam uslugu pisanja tekstova za sve vaše administrativne potrebe. To mogu biti različite poslovne ponude, prodajna pisma, izveštaji, dopisi, obaveštenja, saopštenja, motivacioni govori i slično.

administrativna korespondencija

Novinarski i stručni tekstovi

Naši pisci bave se i pisanjem tekstova za magazine, časopise, dnevne novine. Takođe, kod nas možete naručiti stručne tekstove i prezentacije. Pokrivamo sve teme, poštujemo rokove i izlazimo u susret svim vaših zahtevima. Kontaktirajte našu agenciju i naručite profesionalne tekstove za sve što vam treba. Rado ćemo vam objasniti sve detalje posla i uslove saradnje.

novinarski i strucni tekstovi