Izrada Web Aplikacija

  • Home
  • Izrada Web Aplikacija
SAZNAJTE O WEB APLIKACIJAMA

Izrada web aplikacija

Ukoliko želite da budete konkurentni na tržištu potrebno je da koristite sve dostupne alate za promociju i unapređenje svog biznisa. U suprotnom gubite trku sa tržišnom konkurencijom i ispadate iz igre. Nemojte to dozvoliti, već poboljšajte svoj biznis korišćenjem savremenih poslovnih alata. Jedan od njih su i web aplikacije.

Web aplikacije su softverski proizvodi koje omogućavaju korisnicima da na lakši i jednostavniji način pristupe željenoj web stranici koja je smeštena na određenom web serveru. Njihova ogromna prednost ogleda se u dobroj interakciji između prodavca odnosno vlasnika web aplikacije i korisnika. Na taj način stvaraju se lojalni kupci koji mogu značajno uticati na povećanje poslovanja.

Naša agencija bavi se izradom i razvojem web aplikacija od trenutka kada su se pojavile i postale dostupne široj publici. Koristimo najsavremenije tehnologije koje omogućavaju veliku brzinu odziva stranica, unikatni dizajn, praktičan i funkcionalan interfejs. Pozivamo vas da nas kontaktirate i iznesete svoje ideje a mi ćemo vam predložiti web aplikaciju koja zadovoljava sve vaše zahteve i standarde.

izrada web aplikacije

Zašto web aplikacija ?

Za potrebe svog biznisa možete izabrati Custom ili Open Source web aplikacije. Custom web aplikacije kreiraju od početka do kraja u skladu sa zahtevom klijenta i kao takve predstavljaju jedinstveno rešenje za određeni biznis. Open Source web aplikacije predstavljaju uopštena, odnosno gotova rešenja koja se mogu prilagoditi specifičnim zahtevima korisnika. Zajedničko im je to što olakšavaju i ubrzavaju poslovanje i omogućavaju dobru komunikaciju sa korisnicima.

Pored toga, web aplikacije znatno smanjuju troškove kompanije, ubrzavaju određene segmente posla i time doprinose povećanju prihoda. Dostupne su korisnicima u svako doba i u svakom mestu. Kada se jednom instaliraju ne postoji potreba za posebnim održavanjem, jer se aplikacija ažurira na samom web serveru. Kompatibilne su sa svim operativnim sistemima i mogu se koristiti i na računaru, laptopu, mobilnom telefonu, tabletu i drugim pametnim uređajima.

izrada web aplikacija

Izrada custom web aplikacija

Custom web aplikacije izrađuju se prema vašim tačno utvrđenim smernicama i nameni posla. Unikatne su, funkcionalne i brze. Zahvaljujući njima vaš biznis dobija prepoznatljiv identitet a praktični interfejs bez suvišnih dodataka čini ih jednostavnim za korišćenje krajnjem korisniku. Originalne web aplikacije ispunjavaju sve zahteve modernog poslovanja, omogućavaju automatizovano obavljanje određenih poslova i povećavaju vašu zaradu. Pored toga, sigurnije su i stabilnije od gotovih rešenja a vaši podaci biće bolje zaštićeni. Ukoliko želite mogu se implementirati na vaš web sajt kao zaseban link.

Rok i cena izrade originalnih web aplikacija zavisi od obima i složenosti posla. Zato je najbolje da nas pozovite, iznesete nam svoje ideje i poslovne ciljeve koje želite postići a mi ćemo vam u najkraćem roku napraviti ponudu koja vam najviše odgovara. Custom web aplikacije su u svakom slučaju isplativije na duži rok u odnosu na uopštene.

izrada custome web aplikacija

Izrada Open Source web aplikacija

Open Source web aplikacije su gotovi proizvodi koje možete preuzeti sa interneta. Reč je o uopštenim aplikacijama koje mogu ali i ne moraju odgovarati onome što zahteva određeni biznis. Zato ih je u najvećem broju slučajeva potrebno modifikovati, nadograditi ili izmeniti. Open Source rešenja nastaju i razvijaju se u velikoj zajednici i njihova najveća prednost je što imaju veliki broj funkcija, ali to ponekad može opteretiti samu aplikaciju. Naš deo posla u ovom slučaju odnosi se na prilagođavanje već postojeće aplikacije onome što vama treba i poslovnim ciljevima koje želite postići.

I u ovom slučaju cena i rok izrade zavisi od toga koliko je vremena potrebno da se određena gotova aplikacija izmeni i prilagodi onome što klijent želi. Open Source web aplikacije mogu biti odlično rešenje za mnoge delatnosti. Zavisno od obima i vrste posla mogu biti cenovno povoljnije od originalnih što se može tačno utvrditi tek nakon razmatranja svih detalja.

Zato nas pozovite i zakažite besplatne konsultacije. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju za sva pitanja, objašnjenja i savete.

izrada open source web aplikacija