Izrada HTML Web Sajtova

  • Home
  • Izrada HTML web sajtova
SAZNAJTE SVE O HTML WEB SAJTOVIMA

Izrada HTML Web Sajtova

Html web sajtovi predstavljaju osnovnu verziju web sajta. Html web sajtovi, zbog svojih tehničkih karakteristika, se najčešće rade u varijanti gde je klijentu potreban manji broj web stranica. Može se reći da su html sajtovi ekonomični i praktični. Html web sajtovi najčešće služe da na jednostavan i jasan način prezentuju vašu kompaniju, restoran, salon... Sam izgled - dizajn web sajta se gotovo ni po čemu ne razlikuje od drugih sajtova, rađenih u drugoj tehnologiji. Mogu da izgledaju vrlo lepo i atraktivno, što naravno zavisi od samog web dizajna. Html web sajtovi su pogodni za kraće prezentacije, gde nema potrebe za bazom podataka, čestim promenama sadržaja strana, registracijom koriniska itd...

Html web sajtovi mogu sadržati galerije slika, foto slajdere, kontakt formu, brojač poseta, vremensku prognozu, horoskop, kursnu listu, animacije, i razne druge dodatne dinamičke elemente, zavisno od želje i potrebe korisnika. Html web sajtovi su pogodni za optimizaciju za vodeće pretrazivače kao što je recimo Google.

Izrada Html web sajtova je uglavnom relativno brza. Jedan od nedostataka ovih web sajtova je to što klijent ne može samostalno menjati - uređivati sadržaj web sajta bez poznavanje HTML programskog jezika tj. koda

izrada HTML web sajta

Šta je zapravo HTML?

HTML je dominantan programski jezik za kreiranje web sajtova. HTML je skraćenica od "Hyper Text Markup Language" što u prevodu znači "jezik za označavanje hiperteksta". HTML web sajtovi pored teksta sadrže i galerije slika, foto slajdere, animacije, brojače poseta, vremensku prognozu i sve druge dodatke i elemente koje korisnik želi na svojim stranicama. Znači u pitanju je sajt koji sadrži sve potrebne komponente za jednu modernu, funkcionalnu i estetski naprednu web prezentaciju.

HTML web site je odličan izbor za sve korisnike koji nemaju potrebu da često ažuriraju ili menjaju sadržaj na svom sajtu. Ukoliko se ipak javi potreba za izvesnim izmenama, svaki programer je može sa lakoćom odraditi. Takođe, HTML web sajt se uvek može nadograditi-pretvoriti u CMS web sajt, tako da sam izgled sajta ostane nepromenjen. Ukoliko angažujete našu agenciju za izradu HTML web sajta, stojimo vam na raspolaganju za sve eventualne korekcije a manje izmene ne naplaćujemo.

izrada HTML web sajta

HTML Web Sajt je brz, siguran i praktičan

HTML web sajt savršen je za mala i srednja preduzeća koja žele kvalitetnu prezentaciju svojih proizvoda i usluga na internetu uz povoljne cene i kratke rokove izrade. U pitanju je statički sajt koji se brzo učitava, dobro je zaštićen od hakerskih napada a zahvaljujući naprednom dizajnu veoma je funkcionalan, pregledan i praktičan za krajnjeg korisnika odnosno posetioce web sajta. Ukoliko želite dobar sajt koji će vas predstaviti na upečatljiv način, kontaktirajte naš tim.
Iza nas stoji ogromno iskustvo u izradi HTML sajtova sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Iznesite nam svoje ideje, a mi ćemo ih realizovati na način koji u potpunosti odgovara vašim potrebama. Ukoliko nemate idejno rešenje, naš tim dizajnera i programera osmisliće ga za vas. Naš cilj je da vaše proizvode i usluge učinimo lako dostupne svima na internet tržištu i unapredimo vaše poslovanje. Uz dobar internet marketing, kvalitetan tekst, HTML web sajt je dobitna kombinacija.

izrada HTML web sajta

Svi pretraživači podržavaju HTML

HTML web sajtovi veoma su pogodni za SEO optimizaciju odnosno prilagođavanje vašeg sajta vodećim svetskim pretraživačima od kojih je na našim prostorima najzastupljeniji Google. To znači da će se vaš sajt brže i bolje kotirati u pretrazi za pojedine ključne reči i izraze koji opisuju i predstavljaju vaše proizvode i usluge.

HTML sajtovi ne zahtevaju ni posebno održavanje. Kada se jednom postave na web lokaciju ne postoji potreba za redovnim ažuriranjem i pravljenjem rezervnih kopija. Osim toga usluge hostinga za HTML sajtove su jeftinije u odnosu na ostale.

Prednost HTML sajtova je i brzina izrade i povoljnije cene. Dakle, u pitanju su ekonomični i praktični sajtovi sa manjim brojem stranica koji na kreativan, jednostavan i jasan način predstavljaju vaše poslovanje posetiocima sajta. Pogodni su za male i srednje firme, lične prezentacije, preduzetnike, zanatlije, sve vrste uslužnih delatnosti odnosno kod svih poslova gde ne postoji potreba za velikim bazama podataka i čestim menjanjem sadržaja.

izrada HTML web sajta

100% bezbednost od hakerskih napade

Ukoliko vam je potreban sajt otporan na hakerske napade, pravo rešenje je upravo HTML. Ukoliko su kvalitetno odrađeni svi redovni sigurnosni koraci kao što su jake lozinke i dobra konfiguracija servera kod provajdera, HTML sajt je skoro neoboriv. Zato ga preporučujemo u svim slučajevima kada postoji opasnost od zlonamernih upada koji su danas česta pojava. Zato ne rizikujte i obezbedite sebi siguran, funkcionalan i atraktivan sajt po najpovoljnijoj ceni.

Pozovite nas i informišite se o svim pogodnostima koje trenutno nudimo. Na raspolaganju smo vam za sva dodatna pitanja i informacije.

izrada HTML web sajta