Izrada Custom CMS Sajtova

  • Home
  • Izrada custom CMS sajtova
SAZNAJTE SVE O CUSTOM CMS SAJTOVIMA

Izrada Custome CMS Web Sajtova

Uspešan biznis danas se ne može zamisliti bez kvalitetne internet prezentacije. Ona podrazumeva dobar web sajt koji na verodostojan način predstavlja poslovanje firme, njene proizvode i usluge, prednosti u odnosu na konkurenciju i interaktivne sadržaje posvećene krajnjem kupcu. Sajt koji komunicira sa svojom publikom i omogućava im funkcionalan pregled sadržaja je sajt na kome će se potencijalni potrošači zadržati, ponovo vratiti i na kraju se opredeliti za kupovinu. Bitno je i da dizajn sajta bude prilagođen ciljnoj grupi korisnika, da se brzo učitava i da im na jednostavan način omogućava pretragu proizvoda i usluga. Za izradu takvog sajta najbolje je odabrati Custom CMS platformu. Naša agencija razvila je Custom CMS sistem koji se potpuno prilagođava potrebama korisnika bez obzira na delatnost. Pozovite nas i informišite se o svim detaljima saradnje. Konsultacije su besplatne a naš stručni tim pobrinuće se da za vas osmisli najekonomičnije i najefikasnije rešenje.

izrada custome cms web sajta

Šta je Custom CMS i njegove prednosti?

Postoje dva tipa CMS sistema. Prvi tip čine, Open source CMS sistemi kao što su recimo ( Joomla, WordPress ) i predstavljaju gotova rešenja CMS sistema i u tom smislu, predstavljaju cenovno varijantu. Nas deo posla je prilagodjvanje gotovog sistema po specificnim potrebama klijenta, od dizajna sajta do funkcionalnosti i drugih elemenata web sajta.

Druga verzija CMS sistema predstavlja custom made programiranje koje se sastoji u projektovanju sistema prema vašim specifikacijama, potrebama i zahtevima i u tom smislu je ova varijanta predstavlja nesto cenovno zahtevnije rešenje, a razlog tome je veće angažovanje naših web programera. Prednosti koje sa sobom nosi ovaj tip web sajta je očigledan. Web sajt je napravljen tako da apsolutno odgovara svim specifikacijama koje želite da Vas web sajt poseduje.

CMS (Content Management System) je skraćenica koja označava sistem za dinamično upravljanje sadržajem na web sajtu. Postoje dva oblika CMS-a; Custom i Open Source CMS. Custom CMS predstavlja originalna a Open Source gotova CMS rešenja. WordPress spada u Open Source CMS sistem što znači da iza njega stoji višedecenijski rad mnogobrojnih kompanija i pojedinca u cilju stvaranja snažnog, sigurnog i fleksibilnog sistema koji korisnicima omogućava jednostavno upravljanje i korišćenje. To konkretno znači da vlasnicima sajta izrađenim u WordPress-u ne treba podrška programera ukoliko žele da dodaju, izmene ili ažuriraju sadržaj na njemu. Sve to mogu učiniti preko administratorskog dela sajta na krajnje jednostavan način. Za dodavanje novih stranica i objavljivanje članaka dovoljan je jedan klik a slike, video fajlovi i ostali medijski sadržaji jednostavno se učitavaju i mogu se lako editovati pomoću različitih alata.

izrada custome cms sajtova

Originalan sajt za uspešan biznis

Vaš posao zaslužuje da ga predstavite klijentima na originalan i kvalitetan način. Zato nas pozovite i zakažite besplatne konsultacije. Ponudićemo vam rešenje koje u svemu odgovara zahtevima vašeg biznisa, bez obzira na delatnost i veličinu posla. Pomoću Custom CMS sistema može se isprogramirati sve što poželite. Upravljanje sadržajima osmislićemo onako kako vama najviše odgovara. Vaš sajt će biti optimizovan i na najoptimalniji način prilagođen zahtevima pretraživača. Zato ako pokrećete novi sajt ili želite rekonstrukciju postojećeg HTML web sajta, kontaktirajte nas ili nam pošaljite poruku. Razmotrićemo sve pojedinosti i ponuditi vam najpovoljnije rešenje. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja, informacije i savete. Ukoliko postanete naš klijent, nudimo vam i posebne pogodnosti za dugoročnu saradnju.

izrada originalnog cms sajta