Izrada Android aplikacija

  • Home
  • izrada android aplikacija
SAZNAJTE O ANDROID APLIKACIJAMA

Android aplikacije

Pametni telefoni su postali deo svakodnevnice savremenog čoveka. Telefoni se ne ispuštaju iz ruku i uglavnom su konstantno povezani na internet mrežu. Prema tome, nema bolje mogućnosti da svoje proizvode i usluge plasirate potencijalnim korisnicima nego putem android telefona. Android telefoni su najpopularniji na domaćem tržištu a među omiljenim su i svuda u svetu.

Sa pojavom android operativnog sistema pojavile su se i android aplikacije. Prema statističkim podacima, danas postoji oko 700 hiljada ovakvih aplikacija. Njihova popularnost sve više raste i gotovo da nema ozbiljnije firme koja nije izbacila barem jednu android aplikaciju. Cilj im je da olakšaju i ulepšaju život svojim korisnicima.

Pomoću android aplikacija možete brojati pređene kilometre, produžiti trajanje baterije na telefonu, sačuvati ga od hakerskih upada, poboljšati kameru, editovati i ulepšavati fotografije, organizovati svoj dan, pronaći najbrži put do željene lokacije, zapravo sve što možete da zamislite. Neke od najpoznatijih android aplikacije su Instagram, Viber, Google Rader, Opera Mini, Facebook, AVG antivirus i mnogi drugi.

Velika popularnost i potencijali android aplikacija prepoznati su i u poslovnom svetu, te se masovno se koriste za upravljanje dokumentima i poslovnim procesima, sačinjavanje izveštaj, vođenje sastanaka i slično. Najveći deo poslovnih aplikacija predstavljaju potrošačke aplikacije za prodaju proizvoda i usluga, interakciju i povezivanje sa kupcima.

izrada android aplikacija

Izrada android aplikacija

Naša agencija bavi se izradom aplikacija za sve vrste delatnosti i sve namene. Kontaktirajte naš tim programera i iznesite im svoje ideje. Dobićete kvalitetnu android aplikaciju koja besprekorno funkcioniše, laka je za korišćenje krajnjim korisnicima i prilagođena svim verzijama android operativnog sistema.

U izradi android aplikacija koristimo najkvalitetniju grafiku, tekstualni sadržaj, animacije, video i audio zapise. Posebnu pažnju posvećujemo krajnjem korisniku jer od toga zavisi i uspeh celog projekta. Ako je krajnji korisnik zadovoljan aplikacijom svakako će je preporučiti drugima a preporuka je bila i ostala najbolja reklama. Naše aplikacije omogućavaju korisnicima da je prilagode svojim potrebama, ne zauzimaju puno memorije a potrošnja baterije je krajnje restriktivna.

Aplikacije se jednostavno instaliraju i redovno ažuriraju. Korisnik ima mogućnost da bira automatski ili pojedinačni apdejt. Redovno ažuriranje poboljšava stabilnost aplikacija i obezbeđuje pristup novim funkcijama. Aplikacija i svi njeni kasniji dodaci se pre puštanju u upotrebu temeljno testiraju na različitim vrstama telefona i android verzijama a u zavisnosti od potrebe korisnika mogu se izraditi na više jezika.

izrada android aplikacije

Poručite svoju android aplikaciju

Pozovite nas i zakažite besplatne konsultacije. Naši web developeri, programeri i grafički dizajneri detaljno će razmotriti sve vaše zahteve i ideje. Naime, pre izrade aplikacije potrebno je preduzeti određene radnje i korake kako bi aplikacija ostvarila željene rezultate. Recimo, potrebno je usko definisati ciljnu grupu korisnika kojima se nudi aplikacija, istražiti njihove navike, sklonosti, potrebe. Zatim razmotriti eventualno proširivanje ovako definisane ciljne grupe i na druge korisnike u cilju što šire primene aplikacije.

Takođe, dizajn i funkcionalnost su dva elementa aplikacije koji se moraju prilagoditi i zahtevima naručioca i potrebama korisnika. Dizajn aplikacije ne sme remetiti njenu funkcionalnost ali mora biti u skladu sa savremenim zahtevima u pogledu izgleda grafičkih komponenti i elemenata interfejsa. Cena i rokovi izrade zavisi od složenosti posla i prognoze se mogu dati tek nakon detaljnog razmatranja svih pojedinosti.

izrada mobilnih aplikacija